Behandelingen

Een pedicurebehandelingen

Een pedicurebehandeling bij Diabetes Pedicure Drachten zorgt niet alleen voor mooie, verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of ingroeiende nagelproblemen. In de behandelingen en de tarieven wordt geen onderscheid gemaakt of u diabetes heeft of niet. Elke voet wordt met evenveel aandacht behandeld en verzorgd.

De basis voor een fit lichaam

Gezonde voeten vormen de basis van een fit lichaam waardoor we ons goed kunnen bewegen, sporten, fietsen of wandelen, maar ook gewoon boodschappen doen of gezellig kunnen winkelen. Maar wist u dat, als u beschadigde voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, dat u anders gaat lopen, waardoor er vervolgens ook rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan?

Pro-actief uw voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure is dus geen overbodige luxe. Een (medische) pedicurebehandeling bij Diabetes Pedicure Drachten zorgt niet alleen voor mooie, verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of ingroeiende nagelproblemen.

 

In de behandelingen en de tarieven wordt geen onderscheid gemaakt of u diabetes heeft of niet. Elke voet wordt met evenveel aandacht behandeld en verzorgd. Waar we van uitgaan is de tijd die nodig is om uw voeten weer in optimale conditie te krijgen.

Bij 90% van de behandelingen kan dit binnen de tijd van de BASIS pedicure behandeling. Als u meerdere klachten aan uw voeten heeft of als het al weer een tijdje geleden is, dan is er wellicht extra tijd nodig om deze klachten te kunnen behandelen. Dan past de pedicure behandeling EXTRA beter bij u. Heeft u slechts 1 klein voetprobleem dat binnen een kwartier behandeld kan worden en heeft u geen behoefte aan verdere voetverzorging, dan kunt u de KLEINE behandeling reserveren.

Diabetische voet

Als diabetespatiënt heeft u dagelijks al zo veel om rekening mee te houden. Een goede voetverzorging is essentieel voor uw gezondheid.

Reumatische voet

Als reumapatiënt heeft u regelmatig kwetsbare en gevoelige voeten, vaak met ongewenste eelt- en likdoornvorming aan uw voeten.

Ingegroeide teennagel

Een ingroeiende nagel doet pijn. Een nagelbeugel is een techniek die direct de pijn van een ingroeiende teennagel kan verlichten.

Behandeling nodig?

Ik bel u terug!

U ontvangt een bevestiging per e-mail.